Cafeteria

A la plaça del poble de Santa Pau hi trobes Rocanegra, una acollidora cafeteria que data del 1940. Està ubicada a l’edifici de Can Menció, a la plaça porticada del poble, que encara  conserva l’encant rústic i l’aire rural.

Domina l’entrada una petita terrassa sota les voltes del Firal dels Bous, en un escenari de pedres i racons centenaris.

CAFÈS I INFUSIONS

La olor d’un bon cafè impregna d’aire, cafè acabat de moldre, fet amb carinyo. Sol o acompanyat amb llet (també d’ametlla, soja o civada) o de licors.

O si prefereixes tenim tes i infusions per a tots els gustos. Segur que acompanyats dels nostres dolços fan la delicia d’un bon esmorzar o berenar.

ENTREPANS

Et donem diferents alternatives en quant a mides i ingredients. Els embotits són artesans, fets a Santa Pau, així com les hamburgueses i la  butifarra de perol.

Et recomanem el plat estrella de la casa que és l’entrepà de calamars a l’andalusa o a la planxa, una opció diferent per a un esmorzar de forquilla i ganivet.

TAPES I AMANIDES

Podràs disfrutar del nostre menjar ràpid tot el dia, tant siguin tapes com amanides. 

Evidentment que no hi poden faltar els calamars a l’andalusa o a la planxa, o les patates braves o amb all-i-oli i alfàbrega, ni les croquetes artesanes o les torrades (amb pernil segovià o anxoves)

De la nostra terra volcánica obtenim el Fesol de Santa Pau que t’oferim al com es feia tradicionalment, ruixats amb cansalada o amb butifarra de perol esparrecada.

Acompanya les nostres tapes amb el vermut de bota de la casa o una de les moltes cerveses artesanes fetes a Santa Pau.